Rekord-tim d.o.o. - To su čista posla

Rekord tim je prvi i najveći hrvatski proizvođač spužvi za kućanstvo. Obrtnička radionica "Rekord" utemeljena je 1975. godine i početak proizvodnje spužvi za kućanstvo obavljala su samo 2 djelatnika. Zbog stalnog uspješnog razvoja okviri obrta su postali pretijesni za sve djelatnosti i 1993. godine obrt prerasta u poduzeće Rekord-tim d.o.o. koje danas zapošljava 50 djelatnika. Stalno prateći trendove i zbivanja na tržištu, zajedno sa povećanjem udjela na domaćem tržištu, proširivao se i proizvodni asortiman kojeg danas čini više od 180 artikala. Najveća pozornost se pridavala i stalnom ulaganju u tehnologiju, te nabavci najmodernijih strojeva i opreme u proizvodnji spužve.

Kako bismo ispunili očekivanja naših kupaca brižno pazimo na kvalitetu sirovina i svaki detalj u tehnologiji proizvodnje. Naša tradicija, najmodernija tehnologija proizvodnje, kvaliteta i veliki asortiman omogućuju zadovoljenje gotovo svih potreba kupaca.

Kvaliteta

Pažljivo odabranim materijalima, kontroliranom proizvodnjom, praćenjem i stalnim poboljšanjem svih procesa u poduzeću nastojimo ponuditi proizvode koji će nadmašiti očekivanja naših kupaca. U Rekord tim–u se ponosimo svojim sustavom kvalitete koji je od 2001. godine u skladu sa normom EN ISO9001. Svi glavni procesi u poduzeću vođeni su u kontroliranim uvjetima, a kvaliteta i unapređenje kvalitete je cilj, prioritet i odgovornost svakog našeg zaposlenika.

Brand

Naš brand je mnogo više od imena i logotipa. On je obećanje. Obećanje ugodnog iskustva i zadovoljstva, koje će doživjeti svatko tko ikada dođe u dodir s našom tvrtkom ili našim proizvodima. Kupac od nas očekuje kvalitetan proizvod i poštenu ponudu, što mu svojim imenom jamčimo.

Trgovačke robne marke

Osim poznatih Rekord proizvoda izrađujemo i robne marke prema zahtjevima kupaca. Rekord-tim je vodeći hrvatski proizvođač privatnih robnih marki na području spužvica i krpa za čišćenje. Osim ekonomičnosti nudimo i visoku kvalitetu proizvoda koju kupci znaju prepoznati. Uvijek nastojimo ponuditi najveću vrijednost za uloženi novac. Ponosno služimo mnogim našim kupcima i partnerima te izrađujemo njihove privatne robne marke.