Sve za nju

09.11.2017
 U 42 godine postojanja 'Rekord-tim d.o.o.' je od obiteljske manufakturne radionice prerastao u prvoga i najvećeg proizvođača spužvi za kućanstvo na našim prostorima.
Poslujemo od 1975. godine kao obrt, a od 1993. godine kao trgovačko društvo. Rastom i razvojem postali smo najveći hrvatski proizvođač spužvi za kućanstvo i jedan od najstabilnijih gospodarskih subjekata s vrlo naglašenom socijalnom osjetljivošću.

Prije dvije godine u okviru marketinga za opće dobro pokrenuli smo akciju prikupljanja sredstava za bolju budućnost djece i mladih iz SOS Dječjeg sela Hrvatska i svojim primjerom upornosti i neraskidive obiteljske veze odlučili smo potaknuti svoje potrošače na humano djelo. Duži niz godina surađujemo s udrugom za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Klub Regoč iz Slavonskog Broda, a 2011.godine Povjerenstvo za osobe s invaliditetom grada Slavonskog Broda dodijelilo nam je nagradu kao poslodavcu godine za osobe s invaliditetom.

Osim sredstava koje svake godine izdvajamo za potporu humanitarnih projekata, ove godine odlučili smo i dio marketing budžeta usmjeriti za pomoć radu udruga koje nude podršku ženama oboljelima od raka. U suradnji s udrugom „SVE za NJU“ pripremili smo posebna izdanja Rekord proizvoda, a dio prihoda od njihove prodaje donirat ćemo za pomoć radu udruge.


OVDJE možete pogledati koje smo sve proizvode pripremili za ovu akciju. Ujedno Vas pozivamo da kupnjom nekog od ovih proizvoda u vašem dućanu zajedno s nama pomognete radu Udruge „SVE ZA NJU“ te na taj način date doprinos borbi protiv ove opeke bolesti.