• Kuću pospremi i u Atenu kreni
  01.12.2018
  Oduvijek želite posjetiti veličanstvenu Atenu?!? Sada imate najbolju priliku jer Rekord časti! 
  Više
 • DuoClean - originalno rješenje
  12.12.2017
   Jeste li već probali naš DuoClean kuhinjski čistač? Ovo originalno rješenje za čišćenje naša je inovacija, a vaše olakšanje u borbi protiv tvrdokorne prljavštine. 
  Više
 • SLON NA SAJMU
  23.11.2017
   I ove godine izlažemo na Katarinskom sajmu u Slavonskom Brodu!
  Više
 • Sve za nju
  09.11.2017
   „SVE za NJU“ - Udruga žena oboljelih i liječenih od raka pruža psihosocijalnu, informacijsku i logističku podršku ženama oboljelima od bilo koje vrste raka.
  Kupnjom posebnog izdanja Rekord proizvoda zajedno doprinosimo radu udruge.

  Više
 • STORY PINK DAY
  14.10.2017
  Listopad je mjesec posvećen podizanju svijesti javnosti o raku dojke i prilika da naglasimo važnost prevencije i mogućnosti ranog otkrivanja raka dojke te istaknemo važnost pravovremene brige o svom zdravlju i pomognemo onima koji su već oboljeli.
  S tim je ciljem Rekord - Tim d.o.o. izdao novu kolekciju svojih proizvoda, sve u pink boji te u subotu 14.10.2017. na Cvjetnom trgu u Zagrebu održali humanitarnu prodaju istih. Cjelokupni prihod od prodaje doniran je Udruzi P.I.N.K. life - Pogled iz novog kuta koja, u suradnji s Hrvatskom liječničkom komorom i Adriamediom organizira ovaj događaj pod imenom "Sačuvajmo zdrave dojke" .
  Cilj kampanje je jačanje svijesti o važnosti usvajanja zdravih životnih navika te redovnog pregleda i samopregleda dojki.
  Ovim putem još jednom želimo zahvaliti svima koji su došli i na ovaj način podržali kampanju!

  Više
 • Trendy spužvaste krpe
  02.05.2016
  Predstavljamo Vam novi modni dodatak vaše kuhinje – poznata Rekord 100% biorazgradiva spužvasta krpa od sada u novim bojama s tiskanim uzorkom, privlačnog i modernog dizajna. Jedinstven dizajn osmišljen je u suradnji s hrvatskim dizajnerima. Rekord spužvasta krpa proizvedena je od prirodnih materijala - pamuka i celoloze. Super-upijajuća, izdržljiva i dugotrajna.
  Više
 • Trendy spužve
  24.11.2015
  Trendy spužve su novi modni dodatak vaše kuhinje i pristaju uz svaki lifestyle. Dugotrajne su, lako uklanjaju nečistoću, brišu i upijaju, olakšavaju pranje te čuvaju nokte i ruke.
  Više
 • PowerMax inox jastučić za ribanje
  24.11.2015
  Izuzetno dugotrajan i djelotvoran spužvasti jastučić. Brzo i temeljito čisti tvrdokorne mrlje. Lakše se ispire i zadržava oblik. Izrađen od nehrđajućeg čelika. Idealan je za čišćenje pećnica, lonaca ili roštilja. 


  Više